back

Menu

What's cooking

Menukort

• Specialiteter med risnudler •

  • * 67: Vietnamesisk pandekage med tigerrejer og svinekød.

    100,-

  • * 68: Nudelsuppe med rosa oksekød og okseboller, serveres med krydderurter.

    98,-

  • * 69: Krydret oksekøds ragout med citrongræs, gulerødder og brede risnudler.

    98,-

  • 70: Risnudler serveres med grillet svinekød, salat og krydret urter.

    100,-

  • 71: Risnudler serveres med forårsruller, salat og krydret urter.

    100,-

  • 72: Risnudler med stegt oksekød, salat, krydderurter, og jordnødder.

    100,-

  • 73: Risnudler serveres med grillede tiger reje, salat og krydret urter.

    125,-

  • 74: Risnudler serveres med grillet svinekød,forårsruller ,salat og krydret urter.

    110,-

-CHEF-
Diep Trinh Van