back

Menu

What's cooking

Menukort

• Forretter •

  • 10: Friske ruller med vietnamesisk lufttørret pølse.

    60,-

    (3 stk.)

  • 11: Lækker ribben, krydret med kokkens egen krydderiblanding.

    60,-

  • 12: Friske rejeruller serveres med bønne-sauce.

    60,-

    (3 stk.)

  • 13: Forårsruller serveres med salat og krydderurter.

    55,-

    (4 stk.)

  • 13a: Vegetar forårsruller med salat og krydderurter.

    55,-

    (4 stk.)

  • 14: Kyllingevinger krydret med chili.

    55,-

    (6 stk.)

  • 15: Friture toast med rejer og sesam

    65,-

    (3 stk.)

  • 16: Dybstegte store rejer, serveres med let krydret fiskesauce.

    65,-

    (3 stk.)

  • 17: Grillede store kongerejer serveres med salt, peber, og lime.

    70,-

    (3 stk.)

Kære kunder,

Vi overholder statens retningslinjer, hvorfor der max. må være 30 personer i restauranten, og vi anbefaler derfor at I ringer og bestiller bord, hvis I ønsker at spise i restauranten.
For jer, som ønsker at bestille takeaway, vil der blive vejledning til hvornår maden kan afhentes i restauranten ved telefonisk bestilling, så at der er max. 3 personers i fysisk kø med 1 meters afstand.
Der er lagt håndsprit frem ved baren som I er velkomne til at bruge. Gæster med symptomer på øvre luftvejsinfektion bedes om ikke at møde op i restauranten for at mindske smittespredning.

Tak for jeres forståelse og støtte!

Med venlig hilsen,
La Lua Restaurant