back

Menu

What's cooking

Menukort

• Fjerkræ/Kødretter (Serveres med ris) •

  • 33: Stegt kylling med citrongræs og chili.

    100,-

  • 34: Stegt kylling med ingefær.

    100,-

  • 35: Stegt kylling med glasnudler, jordnødder, og karrysauce.

    100,-

  • 36: Stegt kylling med mango og cashewnødder.

    105,-

  • 37: Stegt and med grøntsager i satesauce.

    155,-

  • 38: Stegt and med forårsløg og ingefær.

    155,-

  • 39: Stegt and med friske ananas og grøntsager.

    155,-

  • 40: Stegt svinekød med grøntsager, chili, og citrongræs.

    105,-

  • 41: Ribben i tamarind-sauce.

    110,-

  • 42: Stegt oksekød med grøntsager.

    110,-

  • 43: Stegt oksekød med vandspinat.

    110,-

  • 44: Stegt oksekød i satesauce.

    115,-

  • 45: Stegt oksekød med grøntsager, chili, og citrongræs.

    110,-

  • 46: Stegt oksekød med frisk ananas og grøntsager.

    110,-

-CHEF-
Diep Trinh Van