back

Menu

What's cooking

Menukort

• Suppe •

  • 5: Laksesuppe som har en fin smagsbalance mellem sur og stærk.

    55,-

  • 6: Tamarindsuppe med laks og grøntsager.

    55,-

  • 7: Tamarindsuppe med tigerrejer og vandspinat.

    60,-

• Forretter •

  • 10: Friske ruller med vietnamesisk lufttørret pølse.

    60,-

    (3 stk.)

  • 11: Lækker ribben, krydret med kokkens egen krydderiblanding.

    55,-

  • 12: Friske rejeruller serveres med bønne-sauce.

    60,-

    (3 stk.)

  • 13: Forårsruller serveres med salat og krydderurter.

    55,-

    (4 stk.)

  • 13a: Vegetar forårsruller med salat og krydderurter.

    55,-

    (4 stk.)

  • 14: Kyllingevinger krydret med chili.

    55,-

    (6 stk.)

  • 15: Friture toast med rejer og sesam

    60,-

    (3 stk.)

  • 16: Dybstegte store rejer, serveres med let krydret fiskesauce.

    60,-

    (3 stk.)

  • 17: Grillede store kongerejer serveres med salt, peber, og lime.

    70,-

    (3 stk.)

• Salater (Serveres med ris og rejechips) •

  • 22: Grillet oksefilet med krydderurter, syltede forårsløg, lotusstilke, og jordnødder.

    110,-

  • 23: Blæksprutte-salat med blegselleri, og syltede grøntsager.

    110,-

  • 24: Lotusstilke med tigerrejer, jordnødder, og syltede grøntsager.

    120,-

  • 25: Mango-salat med tigerrejer, syltede grøntsager, og jordnødder.

    120,-

• Ler gryder retter (serveres med ris) •

  • 27: Kylling i karry med søde kartofler og kokosmælk.

    100,-

  • 28: Braiseret svinekød med fiskesauce og friske peber.

    105,-

  • 29: Krydret oksekøds ragout med citrongræs og gulerødder.

    100,-

  • 30: Braiseret tigerrejer med friske pebre.

    145,-

  • 31: Braiseret fisk med fiskesauce og friske pebre.

    135,-

  • 32: Stegt seafood med grøntsager og chili.

    150,-

• Fjerkræ/Kødretter (Serveres med ris) •

  • 33: Stegt kylling med citrongræs og chili.

    100,-

  • 34: Stegt kylling med ingefær.

    100,-

  • 35: Stegt kylling med glasnudler, jordnødder, og karrysauce.

    100,-

  • 36: Stegt kylling med mango og cashewnødder.

    105,-

  • 37: Stegt and med grøntsager i satesauce.

    155,-

  • 38: Stegt and med forårsløg og ingefær.

    155,-

  • 39: Stegt and med friske ananas og grøntsager.

    155,-

  • 40: Stegt svinekød med grøntsager, chili, og citrongræs.

    105,-

  • 41: Ribben i tamarind-sauce.

    110,-

  • 42: Stegt oksekød med grøntsager.

    110,-

  • 43: Stegt oksekød med vandspinat.

    110,-

  • 44: Stegt oksekød i satesauce.

    115,-

  • 45: Stegt oksekød med grøntsager, chili, og citrongræs.

    110,-

  • 46: Stegt oksekød med frisk ananas og grøntsager.

    110,-

• Fisk/Seafood (Serveres med ris) •

  • 48: Stegt laks filet med citrongræs og grøntsager.

    140,-

  • 49: Stegt fiskefilet (dagens fisk) serveres med krydret fiskesauce.

    150,-

  • 50: Stegt fiskefilet (dagens fisk)med bønne pasta og glas nudler.

    150,-

  • 54: Stegte tiger rejer i tamarind.

    145,-

  • 55: Stegte tiger rejer med grøntsager i sate sauce.

    145,-

  • 56: Stegte tiger rejer med citrongræs og grøntsager.

    145,-

  • 58: Stegt blæksprutte med grøntsager.

    110,-

  • 59: Stegte kammuslinger med grøntsager.

    145,-

• Rul selv med rispapir •

  • * 62: Grillet oksekød, serveres med rispapir, fine risnudler, jordnødder, krydderurter, og let krydret fiskesauce.

    155,-

  • * 63: Rejemousse på sukkerrør, serveres med rispapir, fine risnudler, jordnødder, krydderurter, og let krydret fiskesauce.

    155,-

  • * 64: Dampede laksefilet, serveres med rispapir, fine risnudler, jordnødder, krydderurter, og let krydret fiskesauce.

    155,-

• Specialiteter med risnudler •

  • * 67: Vietnamesisk pandekage med tigerrejer og svinekød.

    100,-

  • * 68: Nudelsuppe med rosa oksekød og okseboller, serveres med krydderurter.

    98,-

  • * 69: Krydret oksekøds ragout med citrongræs, gulerødder og brede risnudler.

    98,-

  • 70: Risnudler serveres med grillet svinekød, salat og krydret urter.

    100,-

  • 71: Risnudler serveres med forårsruller, salat og krydret urter.

    100,-

  • 72: Risnudler med stegt oksekød, salat, krydderurter, og jordnødder.

    100,-

  • 73: Risnudler serveres med grillede tiger reje, salat og krydret urter.

    125,-

  • 74: Risnudler serveres med grillet svinekød,forårsruller ,salat og krydret urter.

    110,-

• Stegte ris og nudler •

  • 76: Stegte ris med kylling og grøntsager.

    95,-

  • 77: Stegte ris med tiger rejer og grøntsager.

    110,-

  • 78: Stegte brede risnudler med oksekød, grøntsager, æg, og jordnødder.

    105,-

  • 79: Stegte brede risnudler med tiger rejer og grøntsager.

    110,-

  • 80: Stegte brede nudler med kylling og grøntsager.

    100,-

• Vegetar retter •

  • 83: Stegt tofu i tomat sauce

    90,-

  • 84: Stegt tofu med grønsager i østerssauce.

    90,-

  • 85: Stegte ris med tofu, æg og grøntsager.

    90,-

  • 86: Stegte brede risnudler med tofu, æg,grøntsager og jordnødder.

    90,-

  • 87: Sauterede sæson grøntsager.

    85,-

  • 88: Vegatar forårsruller

    55,-

• Tilbehør •

  • 99: Ekstra: Rejechips/fine risnudler, rispapir, krydderurter, syltede grøntsager.

    25,-

  • Ris.

    15,-

-CHEF-
Diep Trinh Van