• Suppe •
-
5: Laksesuppe som har en fin smagsbalance mellem sur og stærk.
55,-
-
6: Tamarindsuppe med laks og grøntsager.
55,-
-
7: Tamarindsuppe med tigerrejer og vandspinat.
60,-
• Forretter •
-
10: Friske ruller med vietnamesisk lufttørret pølse.
60,-
(3 stk.)
-
11: Lækker ribben, krydret med kokkens egen krydderiblanding.
55,-
-
12: Friske rejeruller serveres med bønne-sauce.
60,-
(3 stk.)
-
13: Forårsruller serveres med salat og krydderurter.
55,-
(4 stk.)
-
13a: Vegetar forårsruller med salat og krydderurter.
55,-
(4 stk.)
-
14: Kyllingevinger krydret med chili.
55,-
(6 stk.)
-
15: Friture toast med rejer og sesam
60,-
(3 stk.)
-
16: Dybstegte store rejer, serveres med let krydret fiskesauce.
60,-
(3 stk.)
-
17: Grillede store kongerejer serveres med salt, peber, og lime.
70,-
(3 stk.)
• Salater (Serveres med ris og rejechips) •
-
22: Grillet oksefilet med krydderurter, syltede forårsløg, lotusstilke, og jordnødder.
110,-
-
23: Blæksprutte-salat med blegselleri, og syltede grøntsager.
110,-
-
24: Lotusstilke med tigerrejer, jordnødder, og syltede grøntsager.
120,-
-
25: Mango-salat med tigerrejer, syltede grøntsager, og jordnødder.
120,-
• Ler gryder retter (serveres med ris) •
-
27: Kylling i karry med søde kartofler og kokosmælk.
100,-
-
28: Braiseret svinekød med fiskesauce og friske peber.
105,-
-
29: Krydret oksekøds ragout med citrongræs og gulerødder.
100,-
-
30: Braiseret tigerrejer med friske pebre.
145,-
-
31: Braiseret fisk med fiskesauce og friske pebre.
135,-
-
32: Stegt seafood med grøntsager og chili.
150,-
• Fjerkræ/Kødretter (Serveres med ris) •
-
33: Stegt kylling med citrongræs og chili.
100,-
-
34: Stegt kylling med ingefær.
100,-
-
35: Stegt kylling med glasnudler, jordnødder, og karrysauce.
100,-
-
36: Stegt kylling med mango og cashewnødder.
105,-
-
37: Stegt and med grøntsager i satesauce.
155,-
-
38: Stegt and med forårsløg og ingefær.
155,-
-
39: Stegt and med friske ananas og grøntsager.
155,-
-
40: Stegt svinekød med grøntsager, chili, og citrongræs.
105,-
-
41: Ribben i tamarind-sauce.
110,-
-
42: Stegt oksekød med grøntsager.
110,-
-
43: Stegt oksekød med vandspinat.
110,-
-
44: Stegt oksekød i satesauce.
115,-
-
45: Stegt oksekød med grøntsager, chili, og citrongræs.
110,-
-
46: Stegt oksekød med frisk ananas og grøntsager.
110,-
• Fisk/Seafood (Serveres med ris) •
-
48: Stegt laks filet med citrongræs og grøntsager.
140,-
-
49: Stegt fiskefilet (dagens fisk) serveres med krydret fiskesauce.
150,-
-
50: Stegt fiskefilet (dagens fisk)med bønne pasta og glas nudler.
150,-
-
54: Stegte tiger rejer i tamarind.
145,-
-
55: Stegte tiger rejer med grøntsager i sate sauce.
145,-
-
56: Stegte tiger rejer med citrongræs og grøntsager.
145,-
-
58: Stegt blæksprutte med grøntsager.
110,-
-
59: Stegte kammuslinger med grøntsager.
145,-
• Rul selv med rispapir •
-
* 62: Grillet oksekød, serveres med rispapir, fine risnudler, jordnødder, krydderurter, og let krydret fiskesauce.
155,-
-
* 63: Rejemousse på sukkerrør, serveres med rispapir, fine risnudler, jordnødder, krydderurter, og let krydret fiskesauce.
155,-
-
* 64: Dampede laksefilet, serveres med rispapir, fine risnudler, jordnødder, krydderurter, og let krydret fiskesauce.
155,-
• Specialiteter med risnudler •
-
* 67: Vietnamesisk pandekage med tigerrejer og svinekød.
100,-
-
* 68: Nudelsuppe med rosa oksekød og okseboller, serveres med krydderurter.
98,-
-
* 69: Krydret oksekøds ragout med citrongræs, gulerødder og brede risnudler.
98,-
-
70: Risnudler serveres med grillet svinekød, salat og krydret urter.
100,-
-
71: Risnudler serveres med forårsruller, salat og krydret urter.
100,-
-
72: Risnudler med stegt oksekød, salat, krydderurter, og jordnødder.
100,-
-
73: Risnudler serveres med grillede tiger reje, salat og krydret urter.
125,-
-
74: Risnudler serveres med grillet svinekød,forårsruller ,salat og krydret urter.
110,-
• Stegte ris og nudler •
-
76: Stegte ris med kylling og grøntsager.
95,-
-
77: Stegte ris med tiger rejer og grøntsager.
110,-
-
78: Stegte brede risnudler med oksekød, grøntsager, æg, og jordnødder.
105,-
-
79: Stegte brede risnudler med tiger rejer og grøntsager.
110,-
-
80: Stegte brede nudler med kylling og grøntsager.
100,-
• Vegetar retter •
-
83: Stegt tofu i tomat sauce
90,-
-
84: Stegt tofu med grønsager i østerssauce.
90,-
-
85: Stegte ris med tofu, æg og grøntsager.
90,-
-
86: Stegte brede risnudler med tofu, æg,grøntsager og jordnødder.
90,-
-
87: Sauterede sæson grøntsager.
85,-
-
88: Vegatar forårsruller
55,-
• Tilbehør •
-
99: Ekstra: Rejechips/fine risnudler, rispapir, krydderurter, syltede grøntsager.
25,-
-
Ris.
15,-